Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Čajnik

Unpredictable

Čajnik V prihodnosti bo uporabniška izkušnja igrala vse pomembnejšo vlogo pri oblikovanju izdelkov. Ker ima vsak potrošnik svojo edinstveno lastnost, je treba pri oblikovanju bolj humaniziranih izdelkov upoštevati občutek vseh vidikov. Koncept tega dizajna je spodbuditi uporabnike, da oblikujejo svoj čajnik po svojem občutku in domišljiji. Z demontažo in ponovnim sestavljanjem različnih fleksibilnih komponent lahko uporabniki spremenijo izgled čajnika in z uporabo metod, kar v vsakodnevno življenje prinese veliko zabave.

Ime Projekta : Unpredictable, Ime oblikovalcev : zhizhong, Naročnik ime : .

Unpredictable Čajnik

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.