Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Čajnik

Unpredictable

Čajnik V prihodnosti bo uporabniška izkušnja igrala vse pomembnejšo vlogo pri oblikovanju izdelkov. Ker ima vsak potrošnik svojo edinstveno lastnost, je treba pri oblikovanju bolj humaniziranih izdelkov upoštevati občutek vseh vidikov. Koncept tega dizajna je spodbuditi uporabnike, da oblikujejo svoj čajnik po svojem občutku in domišljiji. Z demontažo in ponovnim sestavljanjem različnih fleksibilnih komponent lahko uporabniki spremenijo izgled čajnika in z uporabo metod, kar v vsakodnevno življenje prinese veliko zabave.

Ime Projekta : Unpredictable, Ime oblikovalcev : zhizhong, Naročnik ime : .

Unpredictable Čajnik

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.