Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Čajnik

Unpredictable

Čajnik V prihodnosti bo uporabniška izkušnja igrala vse pomembnejšo vlogo pri oblikovanju izdelkov. Ker ima vsak potrošnik svojo edinstveno lastnost, je treba pri oblikovanju bolj humaniziranih izdelkov upoštevati občutek vseh vidikov. Koncept tega dizajna je spodbuditi uporabnike, da oblikujejo svoj čajnik po svojem občutku in domišljiji. Z demontažo in ponovnim sestavljanjem različnih fleksibilnih komponent lahko uporabniki spremenijo izgled čajnika in z uporabo metod, kar v vsakodnevno življenje prinese veliko zabave.

Ime Projekta : Unpredictable, Ime oblikovalcev : zhizhong, Naročnik ime : .

Unpredictable Čajnik

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.