Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Čajnik

Unpredictable

Čajnik V prihodnosti bo uporabniška izkušnja igrala vse pomembnejšo vlogo pri oblikovanju izdelkov. Ker ima vsak potrošnik svojo edinstveno lastnost, je treba pri oblikovanju bolj humaniziranih izdelkov upoštevati občutek vseh vidikov. Koncept tega dizajna je spodbuditi uporabnike, da oblikujejo svoj čajnik po svojem občutku in domišljiji. Z demontažo in ponovnim sestavljanjem različnih fleksibilnih komponent lahko uporabniki spremenijo izgled čajnika in z uporabo metod, kar v vsakodnevno življenje prinese veliko zabave.

Ime Projekta : Unpredictable, Ime oblikovalcev : zhizhong, Naročnik ime : .

Unpredictable Čajnik

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.