Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavna Miza

oiiio

Kavna Miza "OIIIO" je sodoben dvofunkcijski kos pohištva (mizica za kavo + možnost notranjosti z nastavitvijo miz v sistemu), ki ga je zasnoval poljski oblikovalec Wojciech Morsztyn. Tehnologija preklopa tabele posameznih elementov daje vtis, kot da je narejena iz enega samega kosa lesa, ki daje edinstven občutek. V seriji tabel, ki so na voljo v treh različnih barvah: barva naravnega lesa, črna, bela.

Ime Projekta : oiiio, Ime oblikovalcev : Wojciech Morsztyn, Naročnik ime : WM Design.

oiiio Kavna Miza

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.