Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavna Miza

oiiio

Kavna Miza "OIIIO" je sodoben dvofunkcijski kos pohištva (mizica za kavo + možnost notranjosti z nastavitvijo miz v sistemu), ki ga je zasnoval poljski oblikovalec Wojciech Morsztyn. Tehnologija preklopa tabele posameznih elementov daje vtis, kot da je narejena iz enega samega kosa lesa, ki daje edinstven občutek. V seriji tabel, ki so na voljo v treh različnih barvah: barva naravnega lesa, črna, bela.

Ime Projekta : oiiio, Ime oblikovalcev : Wojciech Morsztyn, Naročnik ime : WM Design.

oiiio Kavna Miza

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.