Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavna Miza

oiiio

Kavna Miza "OIIIO" je sodoben dvofunkcijski kos pohištva (mizica za kavo + možnost notranjosti z nastavitvijo miz v sistemu), ki ga je zasnoval poljski oblikovalec Wojciech Morsztyn. Tehnologija preklopa tabele posameznih elementov daje vtis, kot da je narejena iz enega samega kosa lesa, ki daje edinstven občutek. V seriji tabel, ki so na voljo v treh različnih barvah: barva naravnega lesa, črna, bela.

Ime Projekta : oiiio, Ime oblikovalcev : Wojciech Morsztyn, Naročnik ime : WM Design.

oiiio Kavna Miza

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.