Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavna Miza

oiiio

Kavna Miza "OIIIO" je sodoben dvofunkcijski kos pohištva (mizica za kavo + možnost notranjosti z nastavitvijo miz v sistemu), ki ga je zasnoval poljski oblikovalec Wojciech Morsztyn. Tehnologija preklopa tabele posameznih elementov daje vtis, kot da je narejena iz enega samega kosa lesa, ki daje edinstven občutek. V seriji tabel, ki so na voljo v treh različnih barvah: barva naravnega lesa, črna, bela.

Ime Projekta : oiiio, Ime oblikovalcev : Wojciech Morsztyn, Naročnik ime : WM Design.

oiiio Kavna Miza

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.