Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenska Prenosna Naprava

Along with

Večnamenska Prenosna Naprava Projekt zagotavlja prenosno življenjsko izkušnjo za množico na prostem, ki je v glavnem razdeljena na dva dela: glavno telo in module, ki jih je mogoče zamenjati. Glavno telo vključuje funkcije polnjenja, zobne ščetke in britja. Fitingi vključujejo zobno ščetko in britje. Izvirnik navdih za izdelek je prišel od ljudi, ki radi potujejo in imajo svojo prtljago zamašeno ali izgubljeno, zato je prenosni, vsestranski paket postal izdelek pozicioniran. Zdaj mnogi radi potujejo, zato prenosni izdelki postajajo izbira. Ta izdelek je v skladu s povpraševanjem na trgu.

Mačja Postelja

Catzz

Mačja Postelja Pri oblikovanju mačje postelje Catzz so navdih črpale potrebe mačk in lastnikov ter morale združiti funkcijo, preprostost in lepoto. Med opazovanjem mačk so njihove edinstvene geometrijske značilnosti navdihnile čisto in prepoznavno obliko. Nekateri značilni vedenjski vzorci (npr. Premikanje ušes) so se vključili v mačjo uporabniško izkušnjo. Ob upoštevanju lastnikov v mislih je bil cilj ustvariti kos pohištva, ki bi ga lahko prilagodili in ponosno razstavili. Poleg tega je bilo pomembno zagotoviti enostavno vzdrževanje. Vse to omogoča eleganten, geometrijski dizajn in modularna struktura.

Naprava Za Takojšnje Naravno Povečanje Ustnic

Xtreme Lip-Shaper® System

Naprava Za Takojšnje Naravno Povečanje Ustnic Xtreme Lip-Shaper® System je prva klinično dokazana varna kozmetična naprava za povečanje ustnic za domačo uporabo. Uporablja 3500 let staro kitajsko metodo 'cupping' - z drugimi besedami sesanje - skupaj z napredno tehnologijo oblikovanja ustnic za takojšnje konturiranje in povečanje ustnic. Zasnova ustvarja dih jemajočo enojno in dvorezno spodnjo ustnico tako kot Angelina Jolie. Uporabniki lahko zgornjo ali spodnjo ustnico izboljšajo ločeno. Zasnova je zgrajena tudi za dvig obokov Kupidovega premca, zapolnitev ustnic za dvigovanje vogalov starajočih se ust. Primerno za oba spola.

Sladkorne Kocke

Two spoons of sugar

Sladkorne Kocke Uživanje čaja ali pitje kave ni samo za potešenje žeje. To je slovesnost razvajanja in delitve. Dodajanje sladkorja v kavo ali čaj bi bilo lahko tako enostavno, kot se spomnite rimskih številk! Ne glede na to, ali potrebujete eno žlico sladkorja ali dve ali tri, morate preprosto izbrati eno od treh številk, narejenih iz sladkorja, in jo popeči v svoji vroči / hladni pijači. Eno dejanje in vaš namen je rešen. Brez žlice, brez merjenja, to postane tako preprosto.

Wc Za Pse

PoLoo

Wc Za Pse PoLoo je avtomatsko stranišče, ki psom pomaga v miru, tudi ko je zunaj slabo vreme. Poleti 2008 je med jadralskimi počitnicami s tremi družinskimi psi Eliana Reggiori, usposobljena mornarka, zasnovala PoLoo. S prijateljem Adnanom Al Malehom sta zasnovala nekaj, kar bo pomagalo ne le kakovosti življenja psov, ampak tudi izboljšati lastnike, ki so starejši ali invalidi in ne morejo v zimskem obdobju priti iz hiše. Je avtomatska, izogibajte se vonju in je enostavna za prevoz, čiščenje in idealna za tiste, ki živijo v stanovanjih, za lastnike avtodomov in čolnov, hotele in letovišča.

Hiša Za Ptice

Domik Ptashki

Hiša Za Ptice Zaradi monotonega življenjskega sloga in pomanjkanja trajnostne interakcije z Naravo človek živi v stanju nenehnega razpada in notranjega nezadovoljstva, ki mu ne omogoča, da bi užival življenje v največji možni meri. To je mogoče določiti s širjenjem meja dojemanja in pridobivanjem novih izkušenj interakcije človek-narava. Zakaj ptice? Njihovo petje pozitivno vpliva na človekovo duševno zdravje, tudi ptice ščitijo okolje pred insekti škodljivci. Projekt Domik Ptashki je priložnost, da ustvarite koristno sosesko in se preizkusite v vlogi ornitologa z opazovanjem in skrbjo za ptice.